Restauracja

Zapraszamy do zapoznania się z naszym NOWYM MENU.

Splot tradycji z nowoczesnością to słowa, które perfekcyjnie oddają wizję Szefa Kuchni naszej restauracji Adama Gąsiorowskiego – w mistrzowski sposób łączy on tradycyjne potrawy kuchni staropolskiej z ideą kuchni nowoczesnej. 

Na zaostrzenie apetytu proponujemy przegrzebki smażone i Foie Gras.

Na mniejszy apetyt i dla zdrowia, przygotowaliśmy przez wszystkich uwielbianą sałatkę Cesar. 

Zadbaliśmy o tych, którzy przykładają wagę... do wagi - mamy dla nich dania fit, które przygotowywane są bez dodatku tłuszczu, gotowane na parze, czy pieczone w foli. 

Na zaspokojenie większego apetytu proponujemy polędwiczkę wieprzową gotowaną sous vide, bądź Tagliatelle z krewetkami.

W karcie nie zabrakło Rybnego półmiska, czyli dania dla dwojga, gdzie znajdziecie 3 rodzaje ryb, krewetki, mule, mix sałat i sos czosnkowy. 

Nie zapomnieliśmy również o dzieciach, dla których proponujemy kolorowe dania, które skuszą nawet największego niejadka. 

To wszystko musi zostać uwieńczone deserem... a wśród naszych propozycji króluje delikatny sernik z polewą karmelową, do którego dołączył mus z białej i ciemnej czekolady oraz deser lodowy ozdobiony owocami i inne. 

Zapraszamy serdecznie – jesteśmy pewni, że każdy z Gości znajdzie w naszym menu coś wyjątkowego dla siebie.

Restauracja czynna jest od godziny 13:00 do 22:00

Rezerwacje: +48 94 713 73 10 lub zamek@sapik.pl

Fot. potraw - Waldemar Urbaniak oraz Mirosław Korkus

Centrum Konferencyjne ZAMEK

projekt / wykonanie strony www graffik.com.pl